Skip to main content

Vacuum verpakken kleding

kleding vacumeren

Reizen met vacuumverpakking

Vacuümzakken met kleren zijn handig wanneer men op reis is of van het ene huis naar het andere verhuist en er weinig ruimte is. Ze zijn ook opmerkelijk handig als je seizoenskleding in je garderobe wilt ruilen. Ze kunnen u helpen bij het opbergen van onnodige koude kleding in de zomer en andersom in de winter.

Kleding en linnengoed, met name dekbedden, kussens, dekbedden en handdoeken, nemen enorm veel ruimte in een kamer in beslag en ze zitten meestal vol lucht en pluisjes.

Met vacuümzakken wordt de lucht in deze items naar buiten gezogen en wordt hun omvangrijke formaat teruggebracht tot een fractie van hun oorspronkelijke volume. De tassen houden ook items uit de buurt van stof en vocht, en bieden u extra vrije ruimte in uw kamer.

Compatibel met een stofzuiger, elektrische pomp of een manuele pomp.

LaundrySpecialist: Set van 5 stuks: Klik hier.

Vacuum Specialist: Set van 8 stuks + vacuümpomp: Klik hier.

Luvego: Set van 13 stuks + vacuümpomp: Klik hier.

Bramble: Set van 20 stuks: Klik hier.

Vermijd beschadiging

Stoffen materialen mogen om verschillende redenen niet langdurig in vacuümzakken worden bewaard. Éen daarvan is dat de meeste kleding van natuurlijke vezels lucht nodig heeft om hun structuur te behouden. Door alle lucht uit de kleding te zuigen, comprimeer je hun vezels en verliezen de kledingstukken hun vorm. Als u de stoffen lange tijd in deze staat bewaart, kan dit mogelijk uw kleding beschadigen.

Enkele van de materialen die u beter niet vacumeert voor langer termijn zijn onder meer:

❌Natuurlijke vezels zoals wol en bont
❌Fluffy items zoals slaapzakken, grote jassen en donsjassen
❌Leren jassen of andere leren kleding

Vacuum verpakken kleding

Grote vacuummachines

De Lava V.500 professional is een professioneel automatisch vacuum verpakking systeem met een driedubbele seal van 72 cm breed. Het is uitgevoerd in een zwaar metalen huis met 3 vacuumpompen, geschikt voor intensief gebruik in een professionele omgeving. Na aanzetten werkt de la-va 500 volledig automatisch. De 3 pompen zorgen snel voor een extreem goed vacuum dat door de ingebouwde drukmeter gevolgd kan worden. Daarna begint de sensor technologie het sealen als de ingestelde einddruk bereikt is.

Lava V500 Premium


Reacties

Josette Ketelslegers november 15, 2023 bij 9:24 am

Kan men zomerjasjes aus syntetic of polyacril ook vacumeren???

Beantwoorden

Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *