Skip to main content

Bloedworst vacumeren

Wartmann topkwaliteit

Eenvoudig bloedworst vacumeren

Lekkere bloedworst met appelmoes is goud waard bij elke gerecht. Maar het bewaren van bloedworst is niet altijd gemakkelijk wegens de verpakking, grootte en je wilt liefst de kwaliteit behouden.

Dankzij een vacuummachine zorgt het dat uw bloedworst helemaal vacuum dicht is en je kunt het daarna eenvoudig bewaren in de vriezer of de koeler. Gebruik een vacuumzak en steek uw bloedworst erin.

Druk op de moisture functie en vacumeren gaat heel simpel met deze functie. Zorg dat de vacuumzak goed dicht is vooraleer je ze bewaart in de vriezer.

Wartmann WM 2005 EC vacuummachine

Wartmann WM 2005 EC
Foodsaver 1190
Caso Fastvac 3000
Lava Black V300 Premium
FoodSaver V2860



Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *