Skip to main content

Rosbief sous vide

rosbief sous vide

Rosbief sous vide koken

Een gerecht met rosbief is altijd een topper in de keuken. Maar hoe moet je uw rosbief sous vide koken? U hoeft zich geen zorgen te maken dankzij deze standaard stappenplan. Je zult uw perfecte rosbief met een heerlijk saus serveren zoals een echte chef-kok.

Rosbief sous vide: Stappenplan

  1. Verwarm uw waterbad en stel uw temperatuur in op 57°C.
  2. Terwijl het waterbad op temperatuur komt, wrijf je rosbief in met peper en zout.
  3. Plaats de rosbief in een vacuümzak om de lucht te verwijderen. Steek uw kruiden erin.
  4. Leg je vacuümzak in het waterbad van de sous vide machine.
  5. Laat het 14 tot 24 uur koken op 57 graden Celsius. (Afhankelijk van de hoeveelheid)
  6. Als de rosbief gaar is, haal het eruit en giet u het vocht af apart in een kom.
  7. Om een mooie korst aan de buitenkant van de rosbief te krijgen, plaatst u het op een braadpan.
  8. Het vocht of het sap van het rundvlees kan je gebruiken voor saus te maken.
  9. Serveer het en laat het smaken.
rosbief sous vide koken
Nieuw model Wartmann WM-1508 SV
Proficook SV 1112
Espressions EP5000

Gebruik een vacumeermachine om het voedsel klaar te maken voor de sous vide bereiding.



Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *