Het koelen van vlees is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat het 24 uur of langer vers blijft. In de koelkast blijven gevogelte, zeevruchten, verschillende soorten vlees en rundergehakt meestal 1-2 dagen vers terwijl steaks en karbonades van varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en hertenvlees 3-5 dagen houdbaar zijn.
Vacuüm verpakt vlees altijd gekoeld ongeveer 0°C tot +3°C in de koelkast, voor een betere kwaliteit van het product.
Opmerkingen bij het koelen van vlees
✅Zorg ervoor dat uw koelkast tussen 0°C tot 3°C is.
✅Bewaar rauw vlees op de onderste plank.
✅Bewaar vlees met een bord eronder – vooral tijdens het ontdooien – om afvloeiend sappen op te vangen.
✅Maak uw koelkast regelmatig schoon.
Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons! Reactie annuleren
Home » Vacumeren » Houdbaarheid vacuüm verpakt vlees koelkast
Wij gebruiken cookies om onze website voor u te optimaliseren en te verbeteren. Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Geen reacties gevonden