Skip to main content

Houdbaarheid vacuüm verpakt vlees koelkast

Vlees houdbaarheid

Het koelen van vlees is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat het 24 uur of langer vers blijft. In de koelkast blijven gevogelte, zeevruchten, verschillende soorten vlees en rundergehakt meestal 1-2 dagen vers terwijl steaks en karbonades van varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en hertenvlees 3-5 dagen houdbaar zijn.

Vacuüm verpakt vlees altijd gekoeld ongeveer 0°C tot +3°C in de koelkast, voor een betere kwaliteit van het product.

Opmerkingen bij het koelen van vlees

✅Zorg ervoor dat uw koelkast tussen 0°C tot 3°C is.
✅Bewaar rauw vlees op de onderste plank.
✅Bewaar vlees met een bord eronder – vooral tijdens het ontdooien – om afvloeiend sappen op te vangen.
✅Maak uw koelkast regelmatig schoon.

Meer info over vlees vacumeren, klik op deze link.

Vacumeermachine vlees

 

 



Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *