Skip to main content

Beenham sous vide

beenham sous vide

Beenham sous vide koken

Beenham is een heerlijk gerecht, zeker bij de feestdagen. Het bereiden via sous vide koken is een handige kookmethode om uw varkensvlees te garen. Uw beenham leg je in stukken in een vacuumzak en daarna seal je het zakje goed dicht door middel van een vacumeermachine. Gedurende 2 uur tot maximaal 4 uur op 62 graden Celsius koken in een sous vide machine. Afhankelijk van de dikte van het stuk beenham dat je wilt garen. Kruiden mogen ook mee in de sous vide.

Marineer de beenham met basterdsuiker, honing, mosterd, je kiest zelf hoe en met welke kruiden.

Hieronder een filmpje in het Engels waar je duidelijk het recept: sous vide beenham kunt zien.

Zoals je ziet kan je appels bij het recept doen, dit geeft die extra heerlijke touch.

Nieuw model Wartmann WM-1508 SV
Proficook SV 1112
Espressions EP5000


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *