Skip to main content

Soep vacumeren

Hoe seal je soep?

U kunt  soep niet vacumeren als het nog vloeibaar is. Het vacuüm verpakken van vloeistoffen is een beetje lastig vandaar mag je niet zomaar soep vacumeren.

De manier waarop u dit alles omzeilt, is door de soep eerst in te vriezen.

Probeer de soep in een ijsblokjes houder te plaatsen zodat je je soep in kleine portie kan maken. Na het invriezen kunt u de soep uit die houder halen en vervolgens in een vacuumzak steken. Vacumeer nu je soep met een vacuummachine. Tenslotte leg het in de vriezer en je kan je soep veel langer bewaren op deze manier.

Aanrader vacuummachine

De Wartmann WM-1506 is volgens ons een heel goede keuze. Dit compacte krachtpatser is echt heel stevig met zijn roestvrij stalen design en modern controle scherm. Dit apparaat heeft verschillende functies die zijn tegenhangers niet hebben. Vooral de marinade functie is zeer uniek. Het apparaat is eerder voor in de horeca te gebruiken of op commercieel gebied. Oké als je deze thuis hebt kan er niets mis gaan. Hou er wel rekening mee dat deze sealer veel meer plaats in neemt dan een huishoudelijk model, met een gewicht van 7.6 kg ligt het toch wel aan de zware kant.


Wartmann WM 2005 EC
Foodsaver 1190
Duurzaam Wartmann WM 1506
Caso Fastvac 3000
Lava Black V300 Premium


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *