Skip to main content

Vacuum vershouddozen

Voedsel opslagcontainer

Een voedselbewaarbak wordt gebruikt om voedsel op kamertemperatuur, in de koelkast of in de vriezer te bewaren. Er zijn verschillende opties beschikbaar om voedsel op een van deze manieren te bewaren. Voordat u het type container kiest dat u wilt gebruiken, moet u met verschillende factoren rekening houden. Denk aan het type opslag (kamertemperatuur, gekoeld of bevroren), het voedsel dat wordt bewaard, de opslagduur en de opslagruimte. De container kan een plastic zak, plastic container of glazen container zijn. Bekijk De Foodsaver FSV010 review pagina voor meer info.

Plastic zakken

Plastic zakken zijn er in vele soorten en maten. Ze zijn verkrijgbaar als afsluitbare zakken en niet-afsluitbare zakken. Ze variëren in grootte van een klein snackformaat tot een groot formaat van 2 gallon.

Er zijn plastic zakken gemaakt om voedsel in de vriezer te bewaren en die zijn gemaakt van zwaarder plastic om het voedsel te beschermen tegen vochtverlies. Plastic zakken kunnen worden gebruikt om veel soorten voedsel in te bewaren, zowel op kamertemperatuur, in de koelkast als in de vriezer. De flexibiliteit van de zak maakt het moeilijker om te vullen zonder te morsen bij het bewaren van voedsel dat veel vloeistof bevat.

Meer info over vacuumzakken klik hier.

lava v400 premium review test

Plastiek containers

Ze zijn te vinden in verschillende mate van lichtgewicht wegwerpcontainers tot stevige plastic containers voor zwaar gebruik. Ze zijn gemaakt van helder, mat en gekleurd plastic en de meeste hebben luchtdichte deksels. De plastiek containers zorgen voor een uitstekend bewaarmiddel van voedsel in de koelkast en vriezer waar de luchtdichte deksels vochtverlies voorkomen.

Ze zorgen ervoor dat voedsel zoals koekjes, crackers, frites en ontbijtgranen, langer oud wordt als ze op kamertemperatuur worden bewaard.

Plastic containers zijn geschikt voor alle soorten opslag. Ze slaan goed bij elkaar op en kunnen echt helpen bij het organiseren van een opslagruimte. Ze zijn verkrijgbaar in zoveel soorten en maten dat het gemakkelijk is er een te vinden die aan uw speciale behoeften voldoet. Levensmiddelen die veel vloeistof bevatten, kunnen gemakkelijk in dit soort bakjes worden bewaard.

Sommige merken zijn zo ontworpen dat ze netjes kunnen worden gestapeld, zodat ze zowel als ze niet worden gebruikt als voor het bewaren van voedsel kunnen worden bewaard. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. De plastic bakjes zijn stevig genoeg om gemakkelijk op elkaar te worden gestapeld bij het bewaren van voedsel in de koelkast, vriezer en in de kast.

Lava V100 Premium test

Vacuvita Vacuüm Vershouddozen

Dit zijn de nieuwste vacuüm vershouddozen op de markt. De Vacuvita Vacuüm Vershouddozen Small zijn een uitbreiding op de Vacuvita Home Base. Hiermee kunt u buiten de Home Base om uw producten in verschillende bakken vacuümgetrokken bewaren, waardoor het langer vers en houdbaar blijft.

  • Duurzaam. De vershouddozen zijn duurzaam, herbruikbaar, vaatwasserbestendig, BPA en BPS vrij.
  • Doorzichtig raampje. Met het doorzichtige raampje kunt u zien wat voor producten er zijn opgeslagen in de vershouddozen.
  • Speciale app voor iPhone en Android. Met deze app is het mogelijk om de QR code op de bewaardozen in te scannen en precies in de gaten te houden wat er in de bewaardozen zit, wanneer deze erin zijn geplaatst en het geeft zelfs aan wanneer deze producten over datum zijn.
  • Snel marineren. Met deze vershouddozen van Vacuvita is het mogelijk om snel uw producten te marineren. Doordat het product vacuüm wordt getrokken, zullen de poriën worden geopend en wordt de marinade zeer snel opgenomen.
  • Voor alle soorten voedsel. Bewaar eenvoudig verschillende soorten voedsel, zoals vlees, vis, groenten, snacks.

Bekijk onze vacuummachine infopagina voor de beste vacuummachines.
Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *