Skip to main content

Sous vide steak

steak sous vide koken

Sous vide steak bereiden

Een lekkere steak of biefstuk in huis halen met een beter resultaat als op restaurant. Dat is mogelijk dankzij steak koken in sous vide. Vacuumgaren is een handige kookmethode om uw steak een sappigere en malsere smaak te geven. Je legt eerst uw stukken biefstuk in een vacuumzak. Daarna onderdompel je de zak in een sous vide machine. De temperatuur stel je in op 57 graden Celsius gedurende 1 uur tot maximaal 4 uur. Afhankelijk van de dikte van uw steak, de gegevens zijn gebaseerd op 2,5 cm dikte. Hieronder een ervaren Chef-kok die laat zien hoe je steak als een echte professional maakt. (Filmpje in Engels)

Meer info over sous vide klik hieronder:

steak sous vide
Nieuw model Wartmann WM-1508 SV
Proficook SV 1112
Espressions EP5000


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *