Vacuüm verpakt vlees
Vlees sealen
Vlees in grote hoeveelheid kopen is een geweldige manier om geld te besparen in de supermarkt. De traditionele methoden om deze aankopen op te slaan, kunnen er echter voor zorgen dat de koelkast direct vol zit met vlees. Dankzij de vacuumsealer kunt u op een andere manier van voedsel bewaren. Om het voedsel dat u koopt vers en lekker te maken, moet u het FoodSaver FSV005 of de Lava V300 Black gebruiken om de lucht open te houden en smaak toe te voegen. Met deze methode blijft uw vlees tot wel drie jaar vers!
Voordelen van vacuüm sealen
Aangezien uw vlees kan rotten op lange termijn of er komen bacteriën vrij bij kamertemperatuur is het best om uw vlees voor te vriezen voordat u het vacuüm verpakt voor langdurige opslag in de vriezer. Door eerst in te vriezen, kunt u ervoor zorgen dat de bacteriën zijn gedood voordat u het bewaart.
Hoe spek te bewaren
Een goede opslag kan de houdbaarheid en kwaliteit van uw spek helpen maximaliseren. Om te beginnen, moet u het direct na gebruik in de koelkast of vriezer bewaren. Bewaar spek in de koelkast of vriezer door het op de juiste manier in een vacuumzak te plaatsen.
Tekenen van bederf
- Kenmerkende rode tint van je spek wordt dof tot een bruine of groenachtige kleur.
- Bedorven spek kan ook slijmerig of plakkerig zijn in plaats van zacht en vochtig.
- Spek met een zure geur of rottende geur moet ook worden weggegooid, want dit is een ander teken van bederf.
- Gooi bedorven spek onmiddellijk weg om te voorkomen dat het ander vlees en andere producten in uw keuken besmet.
Geen reacties gevonden