Skip to main content

Vacumeren recepten

Sinaas- amandel cake

Ingrediënten:

  • 3 kopjes bloem voor alle doeleinden, gezeefd
  • 1 kop (2 stokjes) boter, verzacht
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 2 kopjes suiker
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 2 eieren
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel amandelextract
  • Kopje melk
  • 1 theelepel vanille
  • 1 eetlepel sinaasappelsap

Kookaanwijzingen:
Verwarm de oven voor op 350 ° F. Vet twee broodpannen van 9×5 inch in en bestuif ze met bloem.
Klop bloem, bakpoeder, bakpoeder en zout in een middelgrote kom.
Combineer melk en sinaasappelsap in een kleine kom.
Klop de boter en suiker in een grote kom met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot ze licht en luchtig zijn. Eieren toevoegen,
een voor een, goed kloppend na elke toevoeging. Klop het amandelextract en vanille erdoor. Voeg bloemmengsel toe
afwisselend met melkmengsel, goed kloppen na elke toevoeging. Giet in voorbereide pannen.
Bak 35 minuten of tot een tandenstoker die in het midden is gestoken er schoon uitkomt. Koel in pannen 10 minuten.
Verwijderen naar draadrekken; volledig afkoelen. Garneer met stervrucht, aardbeien en sinaasappelschil.



Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *