Wartmann WM 1604 - Review Test

Lees hieronder onze beoordeling van het vacuümapparaat Wartmann WM-1604 (Zie onderaan voor Review score)

Een betaalbare vacuumsealer van Wartmann

Deze vacuummachine is een opvolger van de Wartmann Slimline WM 1507, en is daardoor ook iets groter en duurder (10€). Gebruiksgemak & Budget stond centraal bij de ontwikkeling van deze vacuumsealer. Het deksel is eenvoudig te sluiten en te vergrendelen door kort op de hoeken te drukken. Er zijn ook extra functies voor het stofzuigen van delicate of vochtige voedingsmiddelen.

Het type voedsel is eenvoudig in te stellen op het bedieningspaneel en de dikte van de sealdraad is 2,3 mm. Dit model heeft meer functies dan de Wartmann Slimline, maar het uiterlijk van de Slimline ziet er dan weer mooier uit. Voor thuisgebruik is deze vacuummachine van Wartmann handig en hij doet ook goed wat hij moet doen. De machine kan worden gebruikt voor het verpakken en sealen met vacuümzakken en vacuümdozen.

Wist u dat uw gekoelde voedingsmiddelen tot vijf keer langer vers blijven door het stofzuigen? Kleur en smaak blijven ook behouden!

 • Budget vriendelijk
 • Lichtgewicht
 • Gebruiksgemak
 • Makkelijk te reinigen
 • Voor thuisgebruik is de vacuum prestatie goed
 • Matige kwaliteit
 • Design is niet mooi, ziet er goedkoop uit

Waarom een Budget vacuumeermachine?

Budget: De eerste logische keuze voor een budget vacuummachine is dat van zijn budget natuurlijk. En met budget bedoelen we, een zeer betaalbaar budget! Budget is voor de gebruiker die gewoon een vacuummachine nodig heeft voor vacuum te verpakken, zolang het maar werkt!

Geen toeters en bellen maar gewoon waarvoor het dient. Namelijk Vacuumeren (vacuum inpakken). Ook het design maakt niet zoveel uit als je enkel met de prestatie rekening houd. En daarom hebben we dus de Budget reeks bijgevoegd zodat we vacuummachines die duurzaam zijn en goede vacuum resultaten leveren tegen een zeer betaalbare prijs konden in de schijnwerpers zetten voor onze eindgebruikers.

Wat maakt de Wartmann WM-1604 anders dan de andere modellen?

De Wartmann WM-1604 is een budget vacuummeermachine voor thuisgebruik dat een zeer mooi vacuumkwaliteit produceert. De zakjes worden zo goed als luchtdicht gevacuumeert. Dit maakt in principe deze Wartmann ideaal voor thuisgebruik. Toch is er één ding wat opvalt bij de WM-1604 van Wartmann, namelijk het design… En dan heb ik het vooral over de knopjes, het hele apparaat ziet er goedkoop uit, en gewoon lelijk.

Als je hier niet wakker van ligt, is dit een zeer mooie aanschaf voor bij je thuis. Als je toch liever een mooier apparaat wilt hebben tegen die prijs is het verstandig een naar de Solis Vac Quick 576 te kijken, dit is onze Budget winnaar en kost hetzelfde als deze sealer, alleen is de De Vac Quick van Solis beter, en het design is ook beter als de Wartmann WM-1604.

Als je het design hier nog niet voldoende vind bestaat er zelfs een Solis Vac Quick 577 met een luxe metalen design voor budget en deze heeft ook iets betere prestaties hier betaal je dan wel weer 79€ voor. 

Wat zijn de voordelen van vacuumverpakken?

 • Langere houdbaarheid omdat de Bacteriën tot stilstand worden gebracht door de zuurstof weg te trekken blijft het voedsel tot wel 8 keer zo lang vers. Smaken worden beter behouden.
 • Een grote besparing want je kunt eten vacuum inpakken en vriezen i.p.v. weg te gooien wat er over is gebleven. En het bespaard ook nog eens veel ruimte uit want je moet niet alles in bakjes bewaren.

 Zie hier alle voordelen van vacuumsealen en wat het allemaal betekent.

 • Bediening
 • Design
 • Prijs
 • Snelheid
 • Vacuumkwaliteit

De Wartmann WM-1604 is een vacuummachine die je gerechten luchtdicht verzegeld. Het doet inderdaad wat het moet doen voor thuisgebruik, Dus voor 69€ is dit een top budget vacuumsealer.

%

Score

De Wartmann WM-1604 kun je nu aankopen voor 69,00 €