Vacumeermachine vlees
Vlees sealen
Vlees in grote hoeveelheid kopen is een geweldige manier om geld te besparen in de supermarkt. De traditionele methoden om deze aankopen op te slaan, kunnen er echter voor zorgen dat de koelkast direct vol zit met vlees. Dankzij de vacuumsealer kunt u op een andere manier van voedsel bewaren. Om het voedsel dat u koopt vers en lekker te maken, moet u de FoodSaver FSV005 of de Lava V300 Black gebruiken om de lucht open te houden en smaak toe te voegen. Met deze methode blijft uw vlees tot wel drie jaar vers in de diepvries. Bekijk onze vacuum verpakken vlees pagina voor meer info.
Voordelen van vacuüm sealen
Aangezien uw vlees kan rotten op lange termijn en er bacteriën vrij kunnen komen bij kamertemperatuur is het best om uw vlees voor te vriezen voordat u het vacuüm verpakt voor langdurige opslag in de vriezer. Door eerst in te vriezen, kunt u ervoor zorgen dat de bacteriën zich niet meer kunnen vermenigvuldigen.
Geen reacties gevonden