Spaghettisaus vacuum
Saus vacumeren
Er is een eenvoudige manier om spaghettisaus of eender welk saus te verzegelen met een vacuumzak. De truc is om de substantie eerst te bevriezen, zodat deze in vaste vorm blijft wanneer je hem in de zak doet om vacuüm te sluiten. U vindt het stappenplan hier.
OPGELET: Vries altijd de spaggetti saus eerst in andere gaat de saus in de vacuummachine, dit veroorzaakt een defect, gebruik een ijsblokjeshouder voor gemak.
- Doe je saus in een ijsblokjes houder.
- Zet de houder in je vriezer en wacht tot de substantie bevroren is.
- Haal het uit de vriezer, leg de bevroren saus voorzichtig uit de houder en steek het in een vacuumzak.
- Vacumeer de zak op dezelfde manier als elk ander voedselproduct, en verplaats de saus daarna terug in de vriezer.
Dit is de vacuum manier om verse spaghettisaus te bewaren. Uw saus heeft nu een lange houdbaarheid. Bekijk soep vacumeren voor een gelijkaardige manier.
Gebruik uiteraard een vacumeermachine voor de beste resultaten.
Geen reacties gevonden