Rosbief sous vide
Rosbief sous vide koken
Een gerecht met rosbief is altijd een topper in de keuken. Maar hoe moet je uw rosbief sous vide koken? U hoeft zich geen zorgen te maken dankzij deze standaard stappenplan. Je zult uw perfecte rosbief met een heerlijk saus serveren zoals een echte chef-kok.
Rosbief sous vide: Stappenplan
- Verwarm uw waterbad en stel uw temperatuur in op 57°C.
- Terwijl het waterbad op temperatuur komt, wrijf je rosbief in met peper en zout.
- Plaats de rosbief in een vacuümzak om de lucht te verwijderen. Steek uw kruiden erin.
- Leg je vacuümzak in het waterbad van de sous vide machine.
- Laat het 14 tot 24 uur koken op 57 graden Celsius. (Afhankelijk van de hoeveelheid)
- Als de rosbief gaar is, haal het eruit en giet u het vocht af apart in een kom.
- Om een mooie korst aan de buitenkant van de rosbief te krijgen, plaatst u het op een braadpan.
- Het vocht of het sap van het rundvlees kan je gebruiken voor saus te maken.
- Serveer het en laat het smaken.
Gebruik een vacumeermachine om het voedsel klaar te maken voor de sous vide bereiding.
Geen reacties gevonden