Commerciële Professionele Vacuummachines, Vacuümmachine Horeca en Sous-Vide

We hebben met veel zorg de beste Professionele Vacuummachines en Sous-Vide apparaten geselecteerd voor u.

Wij helpen jou bij het kiezen van een professionele vacuummachine
 of een Sous-Vide dat bij jou past!

Vacuumtest.be zal je helpen een keuze maken als je een Vacuümapparaat of Sous-Vide apparaat wilt aanschaffen als je in de Horeca sector actief bent of andere Commerciële doeleinden met een eindgebruiker die kan genieten van jou bereidingen.

We hebben de beste Professionele vacuümmachines geselecteerd voor u. Met al de modellen van onze testen kun je niet verkeerd slaan, kies gewoon de professionele vacuümmachine of Sous-Vide die het best bij jou past. We hebben niet alleen naar de standaard data gekeken en enkele simpele testen geanalyseerd, Maar hebben ook gekeken naar wat gebruikers er van vonden. En daardoor konden we ook feedback nemen van alle gebruikersbeoordelingen. Hieronder vind je een overzicht van Professionele Vacuümapparaten en Sous-Vide kokers met de reviews en beoordelingen erbij

De focus van Vacuumtest.be ligt wel voor het huishoudelijk gebruik daarom hebben we enkel de beste vacuümapparaten en Sous-Vide apparaten hieronder gezet voor in de kleine Horeca. Als je echt intensief gebruik wilt maken van Vacuümapparaten, bv. Industrieel dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Henkelman Deze zijn wel veel duurder als de modellen die hieronder staan.

 

De Beste Professionele Vacuümmachines Horeca

Hieronder vind je de beste Vacuümmachines voor in de professionele sector. Wij hebben een aantal vacuümmachines geselecteerd waar je zeker tevreden over zult zijn. Wij testen alleen de beste apparaten dus alle apparaten die je hier tegenkomt zijn zowiezo van degelijke kwaliteit. Wij hebben het makkelijker gemaakt voor jou zodat jij makkelijk kunt kiezen welke bij jou past! De beste Vacuümmachines voor professionele-commerciële doeleinden Top Vacuümmachines / vacuümsealers voor in de horeca

De Beste Professionele Sous-Vide apparaten Horeca

Wij hebben de beste apparaten geselecteerd! Hou er wel rekening mee dat onze website vooral focust op Vacuümmachine dus daarmee dat er meer testen/reviews als het over de vacuümapparaten gaat. De beste Sous-Vide voor professionele-commerciële doeleinden Top Sous-Vide Kokers voor in de horeca

1. Lava V.500 Professional De V.500 : Is ideaal voor de horecasector en voor professionele bedrijven. Dit apparaat staat niet voor niets op de eerste plaats! Beste apparaat uit al onze testen.

2. Lava V.400 Professional : Het apparaat kan zonder problemen een drukke werkomgeving aan zonder overhitting. We zijn zeer tevreden van dit apparaat. En raden het zeker aan.

3. Lava V.300 BlackVolledig automatisch Hoogwaardige externe vacuumsealer met een zeer goede prijs / prestatie verhouding. Dit is het absoluut topmodel voor thuisgebruik zo goed zelfs dat het hier ook een plaatsje krijgt.

1. Steba SV 200 : Met de controle precisie nauwkeurig tot 1 ° C. Dit apparaat werk natuurlijk goed en geeft een goed resultaat. 

2. Steba SV 100 Dit is een extern apparaat dus je hebt een eigen Vat nodig voor water in te doen maar dit zorgt ervoor dat je zeer grote hoeveelheden tegelijk Sous-Vide kan bereiden.

3. Solis Pro 820 Met de Solis Pro 8201 Sous Vide koker kun je makkelijk zeer lekkere gerechten maken het apparaat heeft een eigen waterbad en kookt zeer nauwkeurig. Ideaal dus voor hobbykoks en ook voor de horeca.

4. Steba SV2 De Steba SV2 maakt exact koken mogelijk. De gerechten komen er heerlijk gaar uit en we zijn zeer tevreden met de resultaten.

Hieronder ziet u een overzicht van de meest populaire professionele apparaten

Lava V.500 Professional

VidaXL 750 W

Lava V.400 Professional

Lava V.300 Black

Steba SV 200

Steba SV100 Professional

Solis Pro 8201

Steba SV2