Skip to main content

Wij helpen jou bij het kiezen van een professionele vacuummachine
of een Sous-Vide dat bij jou past!

Vacuumtest.be zal je helpen een keuze maken als je een Vacuümapparaat of Sous-Vide apparaat wilt aanschaffen als je in de Horeca sector actief bent of andere Commerciële doeleinden met een eindgebruiker die kan genieten van jou bereidingen.

We hebben de beste Professionele vacuümmachines geselecteerd voor u. Met al de modellen van onze testen kun je niet verkeerd slaan, kies gewoon de professionele vacuümmachine of Sous-Vide die het best bij jou past. We hebben niet alleen naar de standaard data gekeken en enkele simpele testen geanalyseerd, Maar hebben ook gekeken naar wat gebruikers er van vonden. En daardoor konden we ook feedback nemen van alle gebruikersbeoordelingen. Hieronder vind je een overzicht van Professionele Vacuümapparaten en Sous-Vide kokers met de reviews en beoordelingen erbij

De focus van Vacuumtest.be ligt wel voor het huishoudelijk gebruik daarom hebben we enkel de beste vacuümapparaten en Sous-Vide apparaten hieronder gezet voor in de kleine Horeca. Als je echt intensief gebruik wilt maken van Vacuümapparaten, bv. Industrieel dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Henkelman Deze zijn wel veel duurder als de modellen die hieronder staan.

 

De Beste Professionele Vacuümmachines Horeca

Hieronder vind je de beste Vacuümmachines voor in de professionele sector. Wij hebben een aantal vacuümmachines geselecteerd waar je zeker tevreden over zult zijn. Wij testen alleen de beste apparaten dus alle apparaten die je hier tegenkomt zijn zowiezo van degelijke kwaliteit. Wij hebben het makkelijker gemaakt voor jou zodat jij makkelijk kunt kiezen welke bij jou past! De beste Vacuümmachines voor professionele-commerciële doeleinden Top Vacuümmachines / vacuümsealers voor in de horeca

 

1. Lava V.500 Professional De V.500 : Is ideaal voor de horecasector en voor professionele bedrijven. Dit apparaat staat niet voor niets op de eerste plaats! Beste apparaat uit al onze testen.

2. Lava V.400 Professional : Het apparaat kan zonder problemen een drukke werkomgeving aan zonder overhitting. We zijn zeer tevreden van dit apparaat. En raden het zeker aan.

3. Lava V.300 BlackVolledig automatisch Hoogwaardige externe vacuumsealer met een zeer goede prijs / prestatie verhouding. Dit is het absoluut topmodel voor thuisgebruik zo goed zelfs dat het hier ook een plaatsje krijgt.