Steba SV1 Precise Sous-Vide Koker Review Test

Lees hieronder onze beoordeling van het Sous-Vide apparaat Steba SV1 Precise (Zie onderaan voor Review score)

Sous-Vide betekent onder vacuüm. Hierbij wordt het voedsel opgewarmt in de Vacuümzak op een zacht vuurtje in het water. Het voedsel dat gekookt moet worden blijft behouden van alle voedingsstoffen, vitaminen kleur en smaak. Geen andere kook methode kan dezelfde resultaten geven zoals bij Sous-Vide. Deze kookmethode was 30 jaar terug uitgevonden in Frankrijk en heeft zichzelf gevestigd in de topgastronomie. STEBA technologie maakt het simpel en veilig gebruik van deze unieke professionele aanpak mogelijk.

Topkoks geven een voorkeur aan de zachte Sous-Vide kookmethode. Het voedsel is verzegeld in de vacuümzak (meestal zonder vet of olie) en wordt dan langzaam gekookt in een water bad bij een aanhoudend laag vuurtje (50-85 ° C).

Haal de Topgastronomie in huis met de Steba Sous-Vide Garlic SV1 PRECISE. Nauwkeurig koken is geen probleem! Een delicate steak kan worden gemaakt zonder al teveel moeite – vis en vlees kunnen uniek lekker worden bereid, mals en sappig. Groenten behouden hun frisse kleur en smaak. Essentiële vitaminen en mineralen worden behouden en geven uw gerechten een compleet nieuwe smaakervaring.

Vlees op een andere manier koken

Kook het vlees anders. Als je weet hoe je een lekkere steak moet maken, dan braad je de steak voor een paar minuten om de aroma’s laten in te trekken en daarna doe je de steak in de oven voor een gewenst kook resultaat. Om deze techniek te bekomen gebruiken we de Sous-Vide kookmethode, dit is hetzelfde proces maar dan achterstevoren. Je kookt het vlees juist hetzelfde op een laag vuurtje en daarna braad je het om de aroma’s vrij te laten komen.

Een delicate steak kan worden gemaakt zonder al teveel moeite – vis en vlees kunnen uniek lekker worden bereid, mals en sappig. Met dit apparaat kun je ook niet mis slaan.

Specificaties Steba SV1 Precise Sous Vide 

 

  • Sous Vide Garen
  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Verwijderbare antiaanbaklaag aan de binnenkant
  • 6 liter volume
  • Sous-vide koken (professionele kookmethode met vacuümzakken in een waterbad)
  • Lage temperatuur koken
  • Koken
  • Opwarmen
  • Warm houden
  • Zeer nauwkeurig koken (max 1°C afwijking)
  • Natuurlijke smaak, vitaminen en mineralen worden behouden
  • Timer
  • Precieze elektronische temperatuurregeling (40-99 ° C)
  • Onderdelen Eenvoudig te reinigen in een Vaatwassers
  • receptenboekje

Steba SV1 Precise kun je nu aankopen voor 125 €

Pin It on Pinterest

Share This