Wartmann Sous-Vide Circulator Review Test

Lees hieronder onze beoordeling van het Sous-Vide apparaat Wartmann Circulator (Zie onderaan voor Review score)

Maakt sous vide koken weer aantrekkelijk

Smaakvol koken met de nieuwste Wartmann sous-vide regelaar. Een betaalbaar sous vide apparaat met een goede watercirculatie en een constante watertemperatuur – in een elegante vormgeving. Met deze sous vide regelaar van Wartmann kunt u de gewenste tijdsduur en temperatuur nauwkeurig instellen zodat u altijd zeker bent van een perfecte bereiding. Bij sous vide koken blijven de smaak en vitaminen behouden. Gerechten worden in het eigen vocht bereidt en drogen niet uit. Vleesgerechten worden lekker mals.

De Wartmann sous vide regelaar is zeer eenvoudig te monteren en met het blauwe draaiwieltje stelt u simpelweg de tijd en temperatuur in. De Wartmann sous vide regelaar neemt geen extra ruimte in de keuken in en is eenvoudig mee te nemen en op te bergen. Als u sous vide wilt koken dan is de nieuwste Wartmann® sous vide regelaar een uitstekende keuze.

De Wartmann sous vide regelaar heeft een elektrisch vermogen van 1300 Watt en is instelbaar tot 95° Celsius. Het gewicht bedraagt slechts 1,1 kilogram.

Prijs

De Wartmann sous vide regelaar is ontwikkeld voor thuisgebruik, wordt geleverd inclusief een Nederlandse handleiding, en heeft een adviesverkoopprijs van € 164,99 inclusief BTW. Voor meer informatie over de Wartmann producten: Wartmann, www.wartmann.cooking Bestelnummer 225076 (let op prijzen kunnen gewijzigd worden)

Specificaties Circulator vacuümapparaat

  • Watercirculatie
  • Voorverwarmen
  • Aanraakbediening en instelwiel
  • Akoestische signalering
  • Instelbaar tot 99 uur en 95o Celsius
  • Maximale capaciteit 20 liter
  • Vermogen: 1300 Watt
  • Gewicht 1,1 kg

Dit apparaat is zeer geschikt voor grote hoeveelheden Sous-Vide te bereiden, bv voor in de Horeca, het enigste nadeel is dat je zelf over een vat moet beschikken voor het water in te doen en ook de moeilijke handleiding blijkt een probleem te zijn voor sommige gebruikers.

Wartmann Sous-Vide Circulator kun je nu aankopen voor slechts 164,99 €