Steba SV200 Professional Review Test

Lees hieronder onze beoordeling van het Sous-Vide apparaat SV200 Review Test (Zie onderaan voor Review score)

We raden Sous-Vide aan voor de horeca omwille van het zachte resultaat. Het voedsel wordt verzegeld in de vacuümzak (vaak zonder vet) en vervolgens langzaam gekookt in een waterbad bij een constante lage temperatuur (50-85 ° C). De topgastronomie doet dit namelijk en zweert zelfs bij deze methode aangezien het een van de beste gaar/kook methodes is.

Met de SV200 PRO is precies koken geen probleem! Een heerlijke smaakvolle biefstuk slaagt zonder veel moeite, vis en vlees slaan uniek lekker, sappig en teder.Groenten behouden hun frisse kleur en consistentie.

Uw smaak, vitale vitaminen en mineralen worden behouden en geven uw smaak een volledig nieuwe smaakervaring

Vlees slaagt altijd op alle vlakken

Gebruik de vingertop om de watertemperatuur tot 0,1 ° C  nauwkeurig te selecteren, de kooktijd in te stellen en de zak in het water te plaatsen. De elektronische besturing houdt de watertemperatuur nauwkeurig en garandeert dezelfde perfecte resultaten. Hiermee kunt u elk kookpunt precies instellen en de perfecte steak wordt bereid met een eenvoudig, gebruiksvriendelijk ontwerp. Zodra de doeltemperatuur bereikt is, kan het voedsel in het precies temperatuurgestuurde waterbad worden gedompeld, b.v. een eendenborst kan gedurende enkele uren warm worden gehouden zonder verlies van smaak en kwaliteit.

 

Werkt volautomatisch, zonder toezicht en inspanning. Met behulp van de geheugenfunctie blijft het apparaat met de laatst geprogrammeerde waarden na gebruik opnieuw werken. Een korte “grilling” van steaks na de Sous-Vide kook methode zorgt dat u die “extra gebraden” smaak heeft en een smaakervaring van een geheel speciaal soort helemaal boven op de Sous-Vide kook methode! Vis, varkensvlees of groenten kunnen ook perfect in de Sous-Vide worden gekookt. Proef klassieke gekookte asperges en sous-vide-gekookte asperges en u zal zeker weten het verschil proeven. 

Specificaties Steba SV200 Sous-Vide apparaat

  • Sous-Vide koker
  • Roestvrij stalen kast
  • Nauwkeurige koken (max. 0,1 ° C afwijking)
  • Effectieve watercirculatie: 7,5 l / min
  • Verlicht LCD-scherm voor: Geselecteerde temperatuur, Huidige temperatuur,  Timer (tot 99h)
  • Nauwkeurige elektronische temperatuurregeling (5-99 ° C)
  • 12,5 liter volume
  • Aan / uit schakelaar
  • Geheugenfunctie
  • Eenvoudig te reinigen
  • Natuurlijke smaak, vitaminen en mineralen worden het best behouden
  • Volume: 12,5 liter
  • Vermogen: 650 W (230 V ~)
  • Gewicht: 6,2 kg
  • Buiten (H / B / D): 28,5 x 41,5 x 27 cm
  • Binnenste (H / B / T): 20 x 30 x 23,5 cm
  • Behuizing: roestvrij staal / zwart

Een enorme doos die veel ruimte wegneemt. De SV1 geeft hetzelfde resultaat met de controle precisie nauwkeurig tot 1 ° C. Dit apparaat werk natuurlijk goed en geeft een goed resultaat maar voor dit prijskaartje kun je beter de SV1nemen. Natuurlijk is de Steba SV200 pro groter en ziet er stijlvoller uit met zijn metalen design. Maar de prijs maakt dit apparaat alleen geschikt voor mensen die het budget hebben. Of voor in de horeca. Vandaar de lage score. Als de prijs beter zou geweest zijn dan was dit model zeer waarschijnlijk op de eerste plaats terecht gekomen.

Steba SV200 Professional kun je nu aankopen voor 435,67 €

Pin It on Pinterest

Share This