SOLIS Vac Quick 576 - Review Test

Lees hieronder onze beoordeling van het vacuümapparaat SOLIS Vac Quick 576 (Zie onderaan voor Review score)

Onze nieuwe Budget winnaar van 2018. Beste budget instapmodel voor thuisgebruik.

Het traditionele Zwitserse bedrijf “Solis” bestaat sinds 1908. De SOLIS-vac Quick is een van de eenvoudigere budget apparaten, maar dit zegt niets over de kwaliteit. Al met al een zeer eenvoudig en goedkoop apparaat, maar met alles wat je nodig hebt. Het werkt heel goed en er valt eigenlijk niets te bekritiseren. De SOLIS Vac Quick 576 doet wat het moet doen, namelijk vacuumeren, ook containers kunnen via een slang worden vacuum getrokken als alternatief. Dit is zeer uitzonderlijk voor een Budget vacuummachine.

Al bij al kunnen we niet slecht praten over deze Goedkope vacuummachine. Hij heeft zeer sterke vacuumprestaties, en ook de lasnaad doet het perfect.

Het is niet moeilijk om een eindbeoordeling te geven voor deze vacuümmachine! De Solis Vac Quick type 576, heeft de Princess van de troon gestoten na 2 jaar. En we zijn blij dat er eindelijk een Budget apparaat is die dit heeft kunnen verwezenlijken. De lasnaad is ongeveer 2,5 mm dik, volledig afgedicht en zeer stabiel en duurzaam. Als u veel voorraad koopt, is zo’n vacuümsmeerapparaat heel praktisch, ook in het barbecueseizoen!

Opgelet: Luxe uitvoering verkrijgbaar als Solis Vac Quick 577

 • Prijs/Prestatie
 • Budget vriendelijk
 • Design
 • Lichtgewicht
 • Ook Rechtop opbergen mogelijk om ruimte te besparen
 • Gebruiksgemak
 • Makkelijk te reinigen
 • Slangaansluiting voor potten containers
 • 4 rubberen voetjes aan de onderkant van het apparaat
 • Kabel is meer dan 1 meter lang
 • Gedetailleerde gebruiksaanwijzing
 • Het apparaat wordt zonder verdere accessoires geleverd.
 • Maakt een middelmatig geluid bij het vacuumeren

Waarom een Budget vacuumeermachine?

Budget: De eerste logische keuze voor een budget vacuummachine is dat van zijn budget natuurlijk. En met budget bedoelen we, een zeer betaalbaar budget! Budget is voor de gebruiker die gewoon een vacuummachine nodig heeft voor vacuum te verpakken, zolang het maar werkt!

Geen toeters en bellen maar gewoon waarvoor het dient. Namelijk Vacuumeren (vacuum inpakken). Ook het design maakt niet zoveel uit als je enkel met de prestatie rekening houd. En daarom hebben we dus de Budget reeks bijgevoegd zodat we vacuummachines die duurzaam zijn en goede vacuum resultaten leveren tegen een zeer betaalbare prijs konden in de schijnwerpers zetten voor onze eindgebruikers.

 Zie hier alle voordelen van vacuumsealen en wat het allemaal betekent.

Wat zijn de voordelen van vacuumverpakken?

 • Langere houdbaarheid omdat de Bacteriën tot stilstand worden gebracht door de zuurstof weg te trekken blijft het voedsel tot wel 8 keer zo lang vers. Smaken worden beter behouden.
 • Een grote besparing want je kunt eten vacuum inpakken en vriezen i.p.v. weg te gooien wat er over is gebleven. En het bespaard ook nog eens veel ruimte uit want je moet niet alles in bakjes bewaren.

Wat maakt deze vacuummachine anders dan de andere modellen?

De Solis Quick Vac 576 het pareltje van onze website. Waarom? Daar is een zeer eenvoudige reden voor. Namelijk: The bang for the Buck. Zo noemen ze dat in het Engels. Dat wil zeggen een apparaat zo duurzaam mogelijk voor een zo laag mogelijk prijs. Dus waar de gebruikers zeer tevreden mee zijn, ondanks de lage prijs. Meestal is het even twijfelen bij een budget apparaat omdat je niet weet of ze wel kunnen presteren en van degelijk materiaal zijn.

Maar geen zorgen onze Budget Winnaar presteert. Hij presteert zelfs heel goed! En heeft een super goeie gebruikersbeoordeling.

En dat allemaal tegen een spotprijs! Dit bedrag voor een vacuümmachine is echt gepast voor de Budget Reeks. Vandaar dus dat we de Solis Quick Vac 576 op de geloof me niet 2de plaats wouden zetten eerst. Omdat dit model gewoon zo goedkoop is en zo een prestatie / gebruikersbeoordeling aflevert.

Het enige wat dit apparaat zou kunnen weerhouden is namelijk dat de Mid Range en High End modellen echt top duurzaamheid hebben. Ze zijn gemaakt van sterke materialen en gaan heel lang mee. De budget modellen zoals de Solis Quick Vac 576 zijn meestal niet zo optimaal als de High End modellen. Maar tot op heden hebben we nog geen negatieve reacties ontvangen over dit top modelletje.

Overweldigende gebruikersbeoordeling

De klanten die de Solis Vac Quick 576 hebben aangeschaft zijn over het algemeen zeer tevreden, zeker als je er het feit nog eens meetelt dat je met deze Budget vacuummachine, potjes met een slang apart kunt vacuum trekken. De meeste instapmodellen hebben deze extra functies niet.

Dit is ook één van elementen waarom we de Vac Quick 576 hebben geselecteerd als onze winnaar voor voor het jaar 2018.

Zoals je al kon lezen hierboven zijn de gebruikersbeoordelingen overweldigend positief. We konden dit model om deze reden gewoonweg niet negeren. Het zou niet eerlijk zijn als we de Solis Vac Quick 576 vacuumeermachine niet als Budget winnaar hadden uitgekozen.

De  SOLIS VAC Quick 576 is onze nieuwe Budgetwinnaar, en niet voor niets! Deze vacuummachine van Solis doet wat het moet doen, en heeft ook nog eens de mogelijkheid om via een slang potjes vacuum te trekken. Als je de luxe uitvoering van dit model wilt, deze kost 10 € meer en is voorzien van een metalen boven kant dan kun je deze vinden onder de naam: Solis Vac Quick 577.

 • Bediening
 • Prijs
 • Snelheid
 • Vacuumkwaliteit

%

Score

De SOLIS Vac Quick 576 kun je nu aankopen voor 69 €