Foodsaver V2860 Review Test

Lees hieronder onze beoordeling van het vacuümapparaat Foodsaver V2860 (Zie onderaan voor Review score)

Alternatief voor de Caso VC 300

Een Vacuümmachine maakt het mogelijk om voedsel langer vers te houden en spaart ruimte uit. De Foodsaver V2860 maakt indruk met zijn nobel en niet opdringerig ontwerp alsook door de hoge kwaliteit van de prestaties. Als extra kun je met dit model voedsel specifieke opties selecteren en vele nieuwe functies proberen die niet mogelijk waren met de vorige modellen.

Als het op Vacuümapparaten aankomt, is de FoodSaver een van de meest succesvolle Vacuümsealers. Het bied een nieuw sluitsysteem aan dat het makkelijk maakt om het deksel te sluiten. Gevoelig voedsel kan ook worden Vacuüm verpakt zonder problemen dankzij de ingebouwde vacuümpomp. Daarnaast is een antibacteriële blad geïnstalleerd met een extra handgrip, dat makkelijk kan worden verwijderd en proper gemaakt.

Het vacuüm process is volledig automatisch en vereist geen manuele bediening. Het uiterlijk is gekenmerkt door het roestvrije staal, een duidelijk controle scherm en een modern uiterlijk, dus uiterst geschikt voor de moderne keuken.

Wanneer je een vacuümapparaat koopt, is het belangrijk om te zorgen dat de zakken regelmatig worden bijgekocht. Hier moet je rekening mee houden wanneer je een vacuum apparaat kiest. De meeste modellen zoals de FoodSaver V2860-I werken met een groot aantal verschillende Zakken, dus hier ben je niet afhankelijk van de originele zakken die erbij horen.

Eindelijk heb ik een vacuümapparaat gevonden dat zijn werk doet zoals belooft. Ik gebruik de FoodSaver V2860 sinds enige tijd en ik ben bewonderd. Zelfs na jaren veelvuldig gebruik kan ik met zekerheid zeggen dat het apparaat nog steeds perfect werkt zoals de eerste dag.

Waarom een Mid Range vacuummachine?

Mid Range: De eerste logische keuze voor een Mid Range vacuummachine is de Prijs/Prestatie of met andere woorden een zo goed mogelijke vacuummachine tegen een redelijke prijs. Niet te goedkoop maar ook niet te duur, er net tussen in. Zoals altijd werkt vacuumtest.be alleen maar met vacuummachines die van degelijke kwaliteit zijn en waar de gebruikersbeoordeling positief is. Alle modellen op deze website. Dus die van de budget reeksen zijn degelijk. Maar natuurlijk je krijgt voor wat je betaald zeggen ze. De midrange vacuummachines zijn ook bestendig voor redelijk intensief gebruik (dagelijks) en zien er meestal beter uit als de Budget apparaten, en van beter kwalitatief materiaal. Natuurlijk zijn de Premium High End Vacuummachines het beste van het beste, maar daar betaal je dan natuurlijk weer de prijs voor.

%

Score

Wat maakt deze vacuummachine anders dan de andere modellen?

De Foodsaver v2860-i is net zoals de Caso 300 en Caso 200 een top Mid Range vacuumapparaat. Maar dan 30 € goedkoper. Dit model is beter dan de Princess 492967 maar staat op de 4de plaats omdat De princess 492967 zijn budget/prestatie niet genegeerd kon worden. Niettemin dit is een duurzame vacuummachine maar met een volledig andere look. Misschien vind je dit apparaat moderner staan in je keuken? Ga ervoor zou ik zeggen dan!

Het is een keuze die je zelf maakt. Alle apparaten op de website zijn van hoge kwaliteit. Vacuummachines die slecht beoordeeld worden of waar gebruikers ontevreden over zijn hebben geen kans hier bij Vacuumtest.be

De Foodsaver V2860 is trouwens het topmodel van Foodsaver en het best verkopende product van de foodsaver vacuummeermachines. 

 

Conclusie: Niet voor niets best verkopende product van Foodsaver

Betrouwbare Premium vacuum machine met uitstekende eigenschappen. De Foodsaver V2860 is een degelijk apparaat met een strak design en met een ingebouwd folierolhouder. Beste vacuumsealer van foodsaver!

Specificaties FoodSaver V2860 vacuümapparaat

 • Vacuüm kanaal Volledige grootte
 • Vaatwasser-geschikte dienblad / blad
 • Ingebouwde rol houder en snijmechanisme
 • Speciale Vacuüm opties voor nat of droog voedsel
 • 3 snelheden voor optimale vacuümsealen
 • Knop voor optimale vacuüm controle om verpletten van voedsel te voorkomen
 • Handenvrij bediening
 • Simpel Snam-lock systeem
 • Accessoire sluiting maakt het mogelijk om FoodSaver (TM) containers(potten, bakjes) Vacuüm te trekken.
 • Led indicatielampjes
 • Ruimte uitsparing, inklapbaar ontwerp
 • Plet vrije knop: Beschermt het gevoelige eten tegen pletten.
 • Ingebouwde opslag voor de roll
 • Ingebouwde snijder
 • Kleur: Geborstelde aluminium afwerking

Bediening

Vanwege de uitgebreide configuratie settings, is het even oefenen op het begin. De handleiding geeft een uitstekende introductie tot deze vacuümmachine, en zodra de kneepjes zijn geïnternaliseerd, is de aanpassing terug kinderspel.

De FoodSaver V2860-I heeft een rol houder, een ingebouwde snijder, en een penhouder. Dit maakt het werk zeer eenvoudig en onderscheid het apparaat van goedkopere modellen. De hefboom vergemakkelijkt het sluiten van de machine en daardoor is het mogelijk om zonder een veel kracht te werken vergeleken met sommige concurrerende modellen.

De mogelijkheid van rechtstaan is ook bedacht en het apparaat kan in deze staat gemakkelijk worden opgeborgen. Dus neemt het niet meer plaats in als een broodrooster of wafelijzer.

Betrouwbare Premium vacuum machine met uitstekende eigenschappen Het klep sluitingsmechanisme is een verademing. Simpel en licht te bedienen. Met de vacuumslang kan je vacuum bussen en dozen/potten vacumeren waarbij de vacuumslang een plekje achterop de machine heeft gekregen. Het snijmes voor de folierol doet ook vlekkeloos zijn werk.

Wat zijn de voordelen van vacuum verpakken?

 • Langere houdbaarheid omdat de Bacteriën tot stilstand worden gebracht door de zuurstof weg te trekken, dus blijft het voedsel tot wel 8 keer zo lang vers. Smaken worden beter behouden.
 • Een grote uitsparing want je kunt eten vacuum inpakken en vriezen i.p.v. weg te gooien. (wat er over is gebleven) en het bespaard ook nog eens veel ruimte uit want je moet niet alles in bakjes bewaren.

 Zie hier alle voordelen van vacuumsealen en wat het allemaal betekent.

 • Prijs
 • Kwaliteit
 • Design
 • Snelheid
 • Duurzaamheid

FoodSaver V2860 kun je nu aankopen voor slechts 151,62 €

Pin It on Pinterest

Share This